Ogar borowego

Ogar borowego

Poziom trofeum: pospolite

Podatny na:
silny atak
stal
ogień

Gromada: relikty

Występowanie: Z reguły wybiera na swoje siedliska obszary zielone – puszcze, lasy, zagajniki czy łąki.
Zazwyczaj unika siedlisk ludzkich.
Odnotowuje się wzrost aktywności w czasie opadów.

Wysokość: 2 – 3 łokcie

Waga: 80 – 100 funtów

Charakterystyka:
Gdy połknie wilk żołądź z dziada borowego
Dwie noce później zgaśnie żywot jego
A jak upłynie trzecia księżyca faza
Odrodzi się jako borowa zaraza

Ogar borowego

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *